Orthopedagogiek website

Home Up Indeling Inhoud DSM IV-V Begrippenlijst Links Aanmelden English Francais   

   Aanvraagformulier intelligentietest

 

Rij-simulator
Lesindeling
Voordelen
Problematiek

 


Autorijschool Eckhardt is gespecialiseerd in het geven van rijlessen voor mensen die te maken hebben met leerproblemen en faalangst (Zie ook: http://www.rijsimulatorlessen.nl). 

Autorijschool Eckhardt maakt gebruik van het overzichtelijke en praktische Drive Masters Leerling Volgsysteem. Na iedere les krijgt de leerling een rapportage over de rijprestatie. Aan iedere rijtaak wordt een rapportcijfer toegekend. Zo ontstaat een duidelijk beeld van de rijvaardigheden. Iedere leerling krijgt een coach toegewezen, die een persoonlijk geschikt lesprogramma opstelt. Op de website van Drive Masters kunnen leerlingen hun vorderingen volgen.

 

Heeft het Drive Masters Leerling Volgsysteem uw interesse gewekt of juist onze speciale aandacht voor faalangst en leerproblemen?
Dan kunt u voor extra informatie contact opnemen via:
Mobiel: 06-51536315
Telefoon:  0411-616700
Email: eckhardt@home.nl (vergeet niet uw naam, telefoon en adresgegevens te vermelden).

Of kijk op onze website: www.autorijschool-eckhardt.nl

Autorijschool Eckhardt verzorgt autorijlessen in 's-Hertogenbosch, Boxtel, Esch, Vught, Liempde, Lennisheuvel, Gemonde, Sint Michielsgestel, Schijndel, Haaren, Helvoirt.

Autorijschool Eckhardt is gespecialiseerd in het geven van rijlessen voor mensen die te maken hebben met leerproblemen en faalangst.
Peter en Lian Eckhardt zijn gespecialiseerd in het geven van autorijlessen voor mensen die kampen met faalangst of andere leerproblemen.
Zij weten met zorg en geduld leerlingen voor te bereiden op het rijexamen. Beiden hebben ruime ervaring binnen het basis, voortgezet en speciaal onderwijs.
 
Met deze grote ervaring in het onderwijs onderscheiden zij zich van andere rijschoolhouders met een bijscholingscursus faalangst. Autorijschool Eckhardt geeft service van hoog niveau en kent een hoog slagingspercentage.
De instructeurs van Autorijschool Eckhardt stellen je op je gemak om je met goed resultaat je rijopleiding af te laten sluiten.
 
Naast hun specialismen biedt Autorijschool Eckhardt u ook zeer veilige leswagens. De leerlingen bij Autorijschool Eckhardt rijden in een Mercedes Benz.
Gevestigd in Boxtel, verzorgt de rijschool lessen in de regio s-Hertogenbosch-Lennisheuvel. Mocht u buiten de regio wonen, dan kunt u worden opgehaald op het treinstation van Boxtel of s-Hertogenbosch.
 
Autorijschool Eckhardt is de enige rijschool in de omgeving van Boxtel die werkt met het Drive Masters Leerling Volgsysteem. Het Drive Masters Leerling Volgsysteem houdt in dat leerlingen hun vorderingen zelf kunnen volgen. Op de website www.drivemasters.nl kunnen leerlingen hun eigen Sterkte- Zwakterapport volgen. Het rapport laat zien welke rijtaken de leerling goed beheerst en welke onderdelen minder.
 
Op basis van dit rapport stemt de personal coach de lessen af op het individuele niveau van de leerling. Deze unieke interactieve rijmethode is ontwikkeld door de Technische Universiteit Delft en wordt aanbevolen door BOVAG afdeling Rijscholen.
 
Autorijschool Eckhardt werkt met de methode Rijopleiding In Stappen, ook RIS-methodiek genoemd. De RIS-methodiek biedt een duidelijk overzicht van de vorderingen van de rij-opleiding. Ook bereidt deze methode je goed voor op het praktijkexamen waardoor de kans van slagen stijgt.
 
Autorijschool Eckhardt staat voor
 
* Starten op je 17de;
* Je eerste rijvaardigheden opdoen in een rijsimulator;
* Unieke Drive Masters Rijopleiding;
* De persoonlijke Rijopleiding In Stappen-methode;
* Iedere les een uitgebreide analyse van je vorderingen;
* Begeleiding door een personal coach;
* Ideaal als je op latere leeftijd je rijbewijs wilt halen;
* Speciale aandacht voor faalangst en leerproblemen.

Autorijschool Eckhardt

Corpus 57
5282 MG Boxtel
vast: (0411) 616700
mobiel: (06) 51 53 63 15
email: eckhardt@home.nl
http://www.autorijschool-eckhardt.nl/

 

 

Home ] Up ] Rij-simulator ] Lesindeling ] Voordelen ] Problematiek ]
Send mail to jpm.voets@orthopedagogiek.com with questions or comments about this web site.
Copyright 2010 orthopedagogiek.com
Last modified:25/02/2019